Uvěřitelní hokejisti

recenze

Zakázané uvolnění (2024) 4 z 5 / tracey9
Zakázané uvolnění

Líbí se vám sportovci nebo máte spíše slabost pro muže s velkým srdcem, kteří přemýšlí?

Já bezpochyby to druhé, nicméně jak ráda říkám už mnoho let, vím, jak si hokejisti povídají o holkách a tím pro mě sportovci skončili dost brzo

Aiden, hrdina Zakázaného uvolnění od Bal Khabra, má ale všechno. Studuje vysokou školu, má velké srdce a také je to hokejový kapitán školního týmu s pohádkovou budoucností. Zdá se vám až moc dokonalý? Ano, to je a stejně jsem si ho oblíbila :)

Knihu Obránce mimo hru jsem trochu kritizovala pro její naivitu a příliš jemné chování a vyjadřování hokejistů. To, co jsem ale v Obránci postrádala, jsem v Zakázaném uvolnění dostala! :) slovník hokejistů je takový, jak ho znám, vtípky kluků mě pobavily jako kdysi a celkově jsem si připadala jako před lety, součást týmu. To se ukazovalo i v chování Aidenových spoluhráčů vůči Summer, studentce psychologie, kterou si kapitán prostě zamiluje :)

Summer je postava, která je Aidenovým pravým opakem, občas je až protivná, ale zároveň vím, že jedinou šancí obstát mezi bandou hokejistů, je vrátit jim ty jejich vtípečky i s úrokem :) Summer mi nevadila, jen její vztah k otci mě štval a docela bych jí za to nafackovala.

Kniha obsahuje dost explicitních výrazů a peprných scén. Já rozhodně nejsem cílovka a přesto jsem si knihu neskutečně užila :) rozhodně se těším na další díl o daltonských hokejistech (mimochodem Daltonský plán je můj nejoblíbenější alternativní edukační směr :)

Za knihu na recenzi v rámci #spoluprace moc děkuji @grada_cz , @cosmopolis_cz a @bunburistka

Knihu hodnotím 4 z 5 :)


Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění Bal Khabra

Hokejová romance tak žhavá, až ledy tají! Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně při... více


Komentáře (0)

Přidat komentář