Vánoční kdože, cože?! o vánocích? Ano!

recenze

Vánoční kdože, cože?! (2023) 4 z 5 / kniho_terka
Vánoční kdože, cože?!

Vánoce jsou tady, jen ne tak, jak by je někdo očekával. Ne všichni je mají veselé, tak jak si nejspíš představovali... Ale poté se naskytne šance, jak si Vánoce užít znovu. Tak proč tu šanci nevyužít?
Co by to bylo za příběh, kdyby neměl nějakou komplikaci že? I když nastala, Mei, Ava, Charlee a Harper si s ní skoro bezproblémově poradily. Společně i tak dokázaly oslavit Vánoce, a to bylo snad to nejhezčí. Všechny ty postavy se tam sešly jako přátelé, a to je na té knize to kouzelné.

Všechny postavy byly úžasné, i když jsem se s některými setkala poprvé. Četla jsem to i přesto, že nemám za sebou celou sérii. Určitě se tam vyskytlo něco co mě zmátlo, ale nic velkého. Rozhodně to nijak nemění můj názor na knihu.

Hned po pár stranách mě kniha dokázala dostat do vánoční nálady, kterou jsem snad ještě nikdy neměla. Zbožňuju ten styl psaní od Oly. Přijde mi, že děj se u ní nikdy netáhne a styl psaní je svým způsobem specifický.

Jako každá kniha od Oly určitě stojí za přečtení. Teď je totiž ten nejlepší čas, kdy se do ní pustit. Kniha plná přátelství a lásky, a hlavně těch Vánoc. I když třeba nemáte přečtené všechny knihy, myslím že to nějak nevadí. Na jednu stranu počítejte, že je možnost spoilerů.

Za e-knihu děkuju @humbook_blogeri @humbook v rámci #spoluprace


Vánoční kdože, cože?! Vánoční kdože, cože?! Nofreeusernames (p)

Vánoce jsou tady – jenom ne tak veselé, jak by si všichni přáli. Mei svátky bojkotuje od smrti svého táty, a teď se navíc musí vyrovnat s ultravánoční nevlastní sestrou Harper. Ava jako obvykle trpí v kruhu rodinném a stýská se jí... více


Komentáře (0)

Přidat komentář