Všemi smysly

recenze

Všemi smysly (2024) 5 z 5 / Anet_jan_book
Všemi smysly

Nedávno jsem dočetla od této autorky megahit Čtvrté křídlo a když jsem viděla, že vyšla novinka z trochu jiného žánru od této autorky, musela jsem si ji přečíst.

Příběh je o mladé 20-ti leté December, která stále studuje. Má maminku, mladší sestru Ember a brášku Guse. Tatínek je lékař - chirurg, který je v americké vojenské armádě. Jednoho dne se přede dveřmi objeví vojáci se špatnou zprávou a December tak čelí nejtěžší životní zkoušce. Naštěstí v těchto těžkých chvílích potká Joshe Walkera. 

Josh Walker je nejen velmi sexy, potetovaný a sympatický fešák ale i hokejista, který studoval na střední škole stejně jako December. 

Byl to strhující a velmi emoční příběh.

Při čtení tohoto příběhu budete potřebovat nemalé množství papírových kapesníčků a chvilky na rozdýchání.

Je to hodně dojemný, napínavý příběh plný ztráty, smutku, bolesti, přátelství ale i tajemství, překonání strachu a především velké lásky.

Nesmím opomenout ani na romantickou linku, která nás celým příběhem doprovází. Láska mezi hlavními hrdiny je až neskutečná.

Příběh mě doslova vtáhl do děje a nebylo možné přestat číst, ikdyž jsem měla oči plné slz. Bylo to dojemné a zároveň láskyplné. Je to jeden z těch příběhu, který Vás chytne a nepustí. Autorka to krásně vystihuje a  popisuje situace do kterých se dokážete s hlavními postavami vcítit a prožívat tak veškeré emoce s nimi. 

Určitě doporučuji všema 10.


Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Dvacetiletá Ember čelí nejtěžší zkoušce svého života: ze dne na den má na starosti tátův pohřeb, zhroucenou mámu i dva mladší sourozence. V lásce to také není žádná sláva… naštěstí se ale v té správné chvíli zjeví Josh Walker, sex... více


Komentáře (0)

Přidat komentář