Výzva sluneční královny

recenze

Výzva sluneční královny (2024) 4 z 5 / Anet_jan_book
Výzva sluneční královny

Opět krásný romantasy příběh plný lásky,nepřátelství,soubojů,zvratů a tajemství.

Tentokrát se dostáváme do vězení krále Aurora, kde naše hlavní hrdinka Lor tráví opravdu spoustu času, společně se svými sourozenci. Jednoho dne, je díky napadení uvězněna do jámy v lese, ze kterého ji záhadným způsobem vysvobodí a odnesou do království Slunečního krále-Atlase z důvodu účasti na výzvě sluneční královny, která se tak koná po dlouhá staletí jako tradice. Při tomto souboji jde nejen o život ale vítězka se stane královnou a chotí Slunečního krále.
Jelikož Lor touží po pomstě a zároveň chce svobodu nejen pro sebe ale své sourozence utká se v tomto souboji s ostatními 9-ti vyvolenými.

Děj je dost předvídatelný, takže svým způsobem víte, jak to bude pokračovat, nicméně vás to chytne a stejně čtete dál, protože chcete vědět jak to celé dopadne. Já jsem po celou dobu hlavní hrdince fandila, ikdyž to chvilkama nevypadalo dobře a tajil se mi dech. Byla ale statečná a šla si tvrdě za svým cílem i přes to, že to nebylo vůbec lehké a nikdo ji nedával moc šancí… moc dobře věděla, že není jako ostatní zúčastněné a že není mezi ostatními zrovna oblíbená. Jak to ale jistě bývá ….na konci máme zvrat.

Nesmírně se těším na další díl, protože si říkám, že tohle je opravdu jen začátek. Jsem dost zvědavá jak to celé autorka pojala a co si na nás připravila v dalších dílech.


Výzva sluneční královny Výzva sluneční královny Nisha J. Tuli

Deset dívek a soutěž na život a na smrt. Jen jedna může získat srdce Krále slunce. Lor žije pod nadvládou krále Aurory už dvanáct let. Touží po jediném – pomstít se za všechna příkoří, která ji během té doby potkala a za roky vězn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář