Vzhlédnout k nebi

Moc děkuji za zaslání knihy nakladatelství Fragment a nakladatelství Albatros. Po prvním dílu byla tohle kniha, kterou jsem si chtěla přečíst.

Paisley se chce zbavit vlivu rodičů. Což ji po smrti sestry moc nejde. A s tím by ji mohl pomoct Jagger. Pohledný, charismatický student letecké školy. Ale co když Paisley a Jaggera spojí víc než jen její vytoužený seznam přání? A navíc démoni na ně koukají ze všech stran a chtějí ven!

Popravdě první díl se mi líbil o něco víc. Nic to ovšem nemění na tom, že autorka umí psát čtivě a extrémně poutavě. Takže knihu slupnete za pár večerů úplně snadno.
Obě hlavní postavy jsem si zamilovala. Jaggera tedy víc. Ten jeho přístup k životu mě neuvěřitelně bavil. O to víc mě mrzela tvrdohlavost Paisley.

„Jagu, dobrý holky stojí za to, abys škemral, žadonil a v podstatě si zmrzačil srdce.“

Ještě si ke všemu autorka vybrala těžká témata kolem obou hlavních postav, která by se mohla dotknout nejednoho čtenáře. A mě se to moc líbilo. O to víc celý závěr. Dokonce jsem klasicky u knížek Rebeccy i brečela. Nedalo se jinak!

Rozhodně tedy doporučuju!
Vzhlédněte k nebi a nebojte se pádu! I když to může někdy bolet.

Moje hodnocení? 4*/5*

Vzhlédnout k nebi Vzhlédnout k nebi Rebecca Yarros

I pád se může proměnit v let. Druhý díl romantické série od autorky Čtvrtého křídla. Dvacetiletá Paisley chce jedinou věc – osvobodit se z vlivu svých rodičů, kteří ji po smrti její sestry úzkostlivě střeží. Ano, má sice stejnou ... více

Komentáře (0)