Welcome in my cowboy romance era!
Než se ale pustím do samotného hodnocení, moc děkuji @luxor za poskytnutí knihy k recenzi v rámci #spoluprace.
Na tuhle knihu jsem se neskutečně těšila, a možná právě proto na mě nakonec nezapůsobila tak, jak jsem doufala. Buď jsem do ní šla s příliš velkými očekáváními, nebo jsem si ji zkrátka vybrala ve špatný čas. Každopádně nemůžu říct, že bych si čtení neužila – bylo to příjemné, pohodové a ideální na odpočinkový den, ale chyběl mi ten pocit, kdy knihu nemůžete dostat z hlavy ještě dlouho poté, co ji zavřete.
Rhett a Summer měli všechno, co od páru v romantické knize očekáváte. Rhett je jezdec rodea s problematickou minulostí a grumpy přístupem, který se postupně odhaluje jako milý a ochranitelský muž. Summer je cílevědomá a sladká zároveň, ale jejich vztah mi chvílemi připadal trochu moc rychlý a předvídatelný. Byl tu i klasický „jedna postel“ trope a spousta momentů, které romantické duše určitě ocení. Jenže na mě to působilo až příliš jako mix všech osvědčených prvků z podobných knih, bez něčeho skutečně výjimečného.
Přesto jsem v knize našla hodně, co mě bavilo. Vedlejší postavy byly skvělé, prostředí maloměsta působilo příjemně a příběh jako celek byl dobře napsaný. A Rhett? V mé hlavě bude navždy Charlie Hunnam s dlouhými vlasy a kovbojským kloboukem – tenhle obraz mi nikdo nevezme!
I když mě tahle kniha úplně neohromila, rozhodně plánuji pokračovat v sérii. Elsie Silver má styl, který vás vtáhne, a jsem zvědavá, co přinesou další díly (myslím, že už v únoru nás čeká druhý díl ). Pokud máte rádi romantiku s nádechem venkovského života a charismatickými kovboji, určitě po téhle knize sáhněte!
Bezchybně Elsie Silver
Rhett je dvojnásobný šampion v jízdě na býku a miláček davů – dokud neudělá zásadní přešlap. Jeho agent se mu snaží zachránit kariéru, a tak pověří svou dceru Summer, aby Rhetta po zbytek sezony „hlídala“. Rhett o žádnou chůvu roz... více