Zakázané doteky

Skvělá a úžasná oddechovka na podzimní večery.

Příběh mladé Willow Clarkové začíná rozchodem s jejím přítelem Daxem, který je naprosto nemožný a ještě ho nachytá při nevěře. Willow se tedy přestěhuje ke svému kamarádovi Carlosovi a díky němu a svým přátelům nastoupí do nové práce. Jediné co si dala jako předsevzetí je, že se nehodlá zaplést s dalším mužem. Dá si od ostatních na chvilku voraz, upne se na práci aby vydělala dostatek peněz a mohla rozjet vlastní podnikání. Jenže jí zkříží cestu šarmantní muž Henry Parker, který je nejen nesmírně sexy a přitažlivý ale především mu není žádná sukně cizí. Mimo jiné, je to i její nový šéf, kterého potkala minulou noc v jednom klubu. Henry má totiž dost zhýralou pověst a jednoho dne jeho otci dojde trpělivost. Henry se musí usadit a zasnoubit aby napravil PR firmy. Potřebuje hezkou a slušně spořádanou dívku, která s ním uzavře dohodu. Dostane tak Willow hned v první moment v práci nabídku, která se dá stěží odmítnout a to kor když potřebuje finance aby si splnila sen. Zároveň chce ale dostat na lopatky svého ex a tohle je skvělá příležitost. Musí ale Henry dodržovat pravidla, která jsou ve smlouvě a nesmí se jí dotknout mimo povolenou zónu.

Willow a její kamarádky spolu s Carlosem byly skvělý, zamilovala jsem si je. Takovouhle kancelářskou romanci v podobě predstíraného vztahu s následným zasnoubením si určitě musíte přečíst. Mě se příběh strašně líbil. Byla to nenáročná oddechovka, která mi přišla akorát vhod v tomhle ročním období. Bylo to nejen vtipné, hlavně co se týká poslaných zpráv mezi Willow a Henry ale chvilkama napjaté a strašně kouzelné a romantické. Nechybělo napětí, akce, láska ani tajemství. Romantická linka tu byla naprosto skvělá a co se týče erotiky, jej jí tu akorát. Není to příběh nabitý erotikou ale pár scén kterých tu je, si naprosto užijete. Jsou velmi žhavé a nenechají Vás v klidu. Autorka si s popisem neskutečně vyhrála.

Dotyky jsou velmi čtivé a pokud máte rádi tenhle typ romancí, určitě nešlápnete vedle. Mimo jiné to má i nádhernou obálku za kterou stojí @michaeladopitova

Zakázané doteky Zakázané doteky Monica Dake

Poté co Willow Clarkovou podvedl přítel, touží po jediném – životním restartu. Chce se soustředit na novou práci v nejlepší realitní firmě na Manhattanu a konečně vydělat dost peněz, aby mohla rozjet vlastní podnikání. Rozhodně ne... více

Komentáře (0)