Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra

recenze

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra (2024) 3 z 5 / lena.o.knihach
Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra

Tahle kniha mi dala pořádně zabrat, protože jsem se s ní trápila déle, než jsem si původně myslela. Přála jsem si ještě lepší a propracovanější Ready Player One: Hra začíná, ale to jsem nedostala a bohužel mě (ani jako milovníka téhle knihy) Zítra a zítra moc nezaujalo

Nesedl mi styl psaní a nezaujaly mě ani postavy. Chyběl mi důvod, proč bych měla ve čtení pokračovat. Neschylovalo se tu k žádnému napětí a nepřišlo mi, že by děj nějak vrcholil. Zkrátka jsme jen sledovali příběh Sadie a Sama, a když mi ani jeden z nich sympatický nebyl, ani mě nezajímalo, co se s nimi stane

Zítra a zítra je příběh o přátelství, jeho slunných i stinných stránkách, sledujeme cestu vzhůru, a o to větší pády, úspěchy i tragédie. Já tomu na chuť nepřišla, ale kniha sbírá neskutečné ohlasy, takže uvidíte, zda ji dáte šanci

Děkuji @knihydobrovsky za knihu. #spoluprace

Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Gabrielle Zevin

Jednoho mrazivého prosincového odpoledne vystoupí Sam Masur z metra nedaleko Harvardu a na přelidněném nástupišti zahlédne kamarádku z dětství, Sadie Greenovou. Zavolá na ni, ona předstírá, že ho neslyší, ale pak se přeci jen ohlé... více

Komentáře (0)