Znáte film Italské námluvy? Nejlepší omyl mého života je něco podobného.

recenze

Nejlepší omyl mého života (2024) 4 z 5 / Knihomolka97
Nejlepší omyl mého života

Nejlepší omyl mého života mě zaujal díky anotaci, která mi připomněla můj oblíbený film.
Když byla Zara malá, věštkyně na pouti, kterou navštívíla společně s mladší sestrou, ji předpověděla, kdo bude její osudová láska. Jenže Zara na spřízněné duše nevěří a už vůbec ne nějakému proroctví. O několik let později však uslyší z nemocničních reproduktorů to jedinečné jméno, které jí bylo kdysi předpovězeno a nedokáže se ubránit zvědavosti. Z neznámého muže se vyklube vtipný, pohledný, inteligentní a úspěšný právník, který Zaře okamžitě padne do oka. Ale je skutečně vším, co o sobě tvrdí?

Příběh je předvídatelný, oddechový, plný vtipných slovných přestřelek i klišoidních situací. Je to zkrátka romantická komedie, jak má být!
Mezi Zarou a jejím Panem Osudovým to od začátku jiskří, skvěle se doplňují, až to snad není možné. ON byl fakt božan, nešlo si ho nezamilovat a nefandit mu. Vyprávěno máme v ich-formě z pohledu obou, což je super. Sympatické jsou jak postavy hlavní, tak i vedlejší.
Osobně bych malinko přidala na dramatičnosti, ale jinak se mi kniha moc líbila a splnila má očekávání.


Nejlepší omyl mého života Nejlepší omyl mého života T. Gephart

Jiskřivá romantická komedie plná vtipných dialogů a silných protagonistů, kteří se nebojí za sebe postavit a rozhodnout se podle svého srdce. Zara nevěří na osudovou lásku. Láska přece není psaná ve hvězdách. A proroctví pouťov... více


Komentáře (0)

Přidat komentář