Česká biokuchařka recenze
Anna Michalová , Milena Valušková
Dnes již tradiční česká biokuchařka Anny Michalové, ve které najdete spoustu inspirativních receptů na úpravu špaldy, pohanky, prosa luštěnin, tedy plodin, které dříve patřily k běžným pokrmům na našich stolech Vydalo nakladatelství Fontána se Svazem ekologických zemědělců PRO-BIO r.2001. Fotografie Milena Valušková. Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek, buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách... Namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní, provensálská směs s jahelnými knedlíčky,barevné ovesné rizoto s kuřecími prsíčky,ječný šumajzl, perník z žitné mouky, telecí řízek plněný špaldovým bulgurem s přílohou špaldové rýže, trhankové kuličky se švestkami,hrách na italský způsob, cizrna s mletým masem, jarní salát z naklíčené dvouzrnky, meruňkové pyré s naklíčeným žitem a mnoho dalšího. Celkem 170 stran receptů a zajímavostí. Zařazení do kategorie: ekologická domácnost - knihy - biokuchařka, biolexikon V této publikaci naleznete množství receptů na pokrmy ze špaldy, pohanky, prosa a cizrny, naučíte se, jak správně naklíčit zrna a připravit celozrnné pochoutky pro vegetariány.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.