Cucina vegetariana recenze
Cettina Vicenzino
Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje těstovinový salát s grapefruitem a vlašskými ořechy, na slunci uzrálá masitá rajčata z grilu dokonale ladí s krémovitým fazolovým pyré s lilky, mrkvový salát ochucují olivy, arašídy a datle, těstoviny ze Sardinie se plní bramborami a mátou, šafránové risotto doplňuje černý česnek a mascarpone, pomerančový koláč kombinuje hrušky a červenou cibuli, smaženky z rajčat se podávají ve žluté rajčatové omáčce, ze Sardinie pochází úžasný dezert s mladým pecorinem a medem, kávová zmrzlina a granita mají svěží citronovou vůni… Cettina se nechává inspirovat lidmi a ingrediencemi. A vás jistě inspirují působivé fotografie a napínavé reportáže k netradičnímu vaření podle italských zvyků a možná také k nezapomenutelné cestě po Itálii.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.