Cukety & dýně recenze
Jana Bucharová
Proč číst něco o cuketách a dýních, když adélovské šlahouny tykví vytěsňují z pozemku málem i majitele a bedny plodů se plní jedna za druhou? Protože svazek Edice Receptář je pro bohatou sklizeň jako stvořený. Přinejmenším udělá pěstitelům radost zajímavými recepty. Třeba na zavaření a dochucení cuketové směsi, která pak kdykoliv poslouží pod maso nebo jako základ leča. V jiné úpravě zase může cuketa zůstat ve sklenici připravena na topinky. Ano, ty zmiňované bedny cuket nemusejí k sousedům ani k přátelům. Dokonce se vám může po přečtení knížky Cukety & dýně z Edice Receptář klidně přihodit, že zjistíte: Sám mám málo. A kdo zatím neochutnal grilované cukety jako lahodnou přílohu k masu, třeba místo pečených brambor, kdo nežasl nad jásavou barevností a hedvábnou chutí dýňové polévky, objeví svět nových možností — bezmála stovku receptů na přípravu jídel z dýní a cuket.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Autorovy další knížky
2017 | Květiny našich babiček |
2013 | Cukety & dýně |
2016 | Zahrádkářův rok |
2015 | Pěstujeme bylinky |
2021 | 50 rad mazaného zahradníka |