Jedy - Víme, co jíme? recenze
William Reymond
Za minulých třicet let se bez našeho vědomí změnilo to, co jíme, dramatickým způsobem. Karcinogenní pesticidy jsou obsaženy v ovoci a zelenině, ve sladkostech je plno škodlivých tuků, některé uzeniny mohou přispět ke změně lidského genetického materiálu a jediný biftek může obsahovat maso i ze čtyř stovek různých krav! Myslíte, že je to science-fiction? Propaganda nebo chorobná podezíravost? Nikoli, vůbec ne. Pouze skuktečnost zjištěná mnohými vědeckými studiemi, jež dospěly k témuž závěru... ... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2008 , Levné knihyOriginální název:
Toxic – Obésité, malbouffe et maladies : enquête sur les vrais coupables, 2007
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.