Les a louka na talíři recenze
Gisula Tscharner
Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus. Autorka vám bude vyprávět jejich příběhy a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich. Nabídne vám také víc než 150 zdravých a levných receptů. Většinu z nich připravíte velmi jednoduše z toho, co nasbíráte kolem domu. Některé vyžadují víc času při přípravě i hledání a občas narazíte i na recept, který naši předkové používali při různých rituálech. Pomalu totiž znovu začínáme chápat, co oni věděli po staletí: to nejlepší, co si můžeme dopřát, roste v našem bezprostředním okolí.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Příroda, zvířata
Vydáno: 2020 , GradaOriginální název:
Wald und Wiese auf dem Teller, 2009
více info...
- Recepty z divoké kuchyně / Jana, Pinky v knihách
- Les a louka na talíři / Paryaknihy
- Les a louka na talíři / TheMellory