Nasladko - zdravo, ľahko, moderne recenze
Tereza Obermajerová
Sladkosti možno pripraviť aj zdravo a moja kuchárska kniha je toho dôkazom. Kombinuje raw, vegánsky, bezlepkový aj klasický prístup. Nevzdávam sa cukru, ale usilujem sa nahrádzať ho prírodnými sladidlami. Namiesto pšeničnej múky používam zdravšie druhy. Hoci nemám problém s laktózou, experimentujem s nemliečnymi výrobkami. Pečiem aj klasické torty a koláče, no, samozrejme, po svojom. Zbožňujem raw dezerty a vymýšľam sladké drobnosti na raňajky, ku káve alebo k aperitívu. Skúste to tak ako ja – sladko a zdravo. Nebojte sa, nebudete potrebovať špeciálne roboty, vystačíte si s mixérom, rukami a vareškou.... celý text
I sladké může být zdravé Medvědářka
I sladké se dá jíst zdravě. Kuchařka plná zdravých a jednoduchých receptů, která kombinuje raw, veganský, bezlepkový a i klasický přístup. Cukry jsou ...celý text recenze
- NASLADKO aneb mlsejte zdravě, moderně a snadno. / Veru, Knihy na cestách