Éčka v potravinách
štítky
5 knih
Doba jedová 2 2012, Anna Strunecká
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučová... více
Kočky by kupovaly myši 2013, Hans-Ulrich Grimm
Černá kniha o krmivech pro zvířata. Pokud někdo věří reklamě, je prý pro naše zvířata dost dobré jen to nejlepší. Realita vypadá jinak: „chutné“ krmivo pro psy a kočky se vyrábí v čarodějné kuchyni z všeho možného, vy... více
Tajemství výrobců potravin 2008, Vít Syrový
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny? více
Víme, co jíme? 2001, Tereza Vrbová
Kniha Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. Éčkami. První kapitolu tvoří slovníček důležitých pojmů, ve druhé jsou definovány jednotlivé kategorie přídatných látek (konzervanty, emulgátory atd.). V někol... více
Nová výživa Jídlo-zdravá výživa-změny životního stylu, pro vás i pro celý svět 2005, John Robbins
Poznejte pravdu o populárních dietách, geneticky modifikovaných potravinách, nemoci šílených krav, o vlivu toho, co jíte, na vaše zdraví. více