Předpisy na přípravu malých pikantních chuťovek - masových, sýrových, zeleninových, rybích ap., které se podávají ve Španělsku mezi obědem a večeří. Přeloženo z německého originálu. více
Španělská kuchyně 1999, neznámý - neuveden
Šumění Středozemního moře, vynikající španělská kuchyně, co víc si můžeme přát? Chcete si na specialitách pochutnat nejen o dovolené? Tato kuchařka vám to umožní. Budete překvapeni snadnou přípravou typických pokrmů j... více
Velká mezinárodní kuchařka 1998, Judith Ferguson
Řada receptů klasických jídel francouzské, italské, řecké, španělské, čínské a mexické kuchyně. Recepty obsahují popis krok za krokem, doprovázený fotografiemi. Poznámka kuchaře uvádí dobu přípravy, způsob podávání, obmě... více
Španělské pokrmy na českém stole 1994, Libuše Vlachová
Španělská kuchařská kniha pro přípravu středozemních pokrmů v českých zemích. více
Španělská kuchyně 1999, neznámý - neuveden
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Španělská kuchyně 2001, Jiří Šourek
Autor, renomovaný odborník, je autorem a spoluautorem řady kuchařských knih. Ve své nejnovější knize mapuje gastronomii španělskou; najdeme zde širokou plejádu originálních receptů této země proslulé vynikajícím jídlem. ... více