100 receptů pro domácí pekárnu tempo & emoce
Vicki Smallwood
nehodnoceno
Po tisíce let je chléb základem naší stravy a téměř každý národ je znám pro určitý typ chleba. V knize najdeme mnoho typů a rad pro pečení chleba v domácí pekárně.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
One Hundred Bread Machine Recipes
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
chléb domácí pekárna (spotřebič)
Autorovy další knížky
2008 | 100 receptů pro domácí pekárnu |
2015 | Sestav si svůj burger - Víc než 60 000 kombinací |