Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka tempo & emoce

Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517164/bmid_atlas-chuti-cech-moravy-a-slezka-mJZ-517164.jpg 5 5 5

Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. ***************** Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska: * 13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin * 135 receptů na polévky, hlavní jídla i sladké, pokrmy všední i sváteční * 40 tipů na výlety do přírody i za gastronomickými zážitky včetně map * 13 stále živých regionálních tradic z Valašska, Slovácka, Brna, Haná, Slezska, Podkrkonoší, Horácka, Polabí, Prahy, Jižní Čechy, Šumavy, Chodska a Sudet.... celý text


Upravit

Tempo čtení (1x)

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
100 %

Emoce z knihy (2x)

zvědavost
50 %
inspirace
50 %

Autorovy další knížky

2016  83%Outdoorová kuchařka
2013  94%Regionální kuchařka
2023  96%Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Regionální kuchařka