Domácí sýry tempo & emoce
Petra Rubášová
Nehodnoceno
Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty.Kuchařka seznamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2017 | Jak pěstovat a zpracovat bylinky české zahrádky |
2018 | Domácí sýry |
2019 | Domácí levandulová kuchařka |
2017 | Zvířata v zahradě - pro radost i užitek |
2018 | Domácí medová kuchařka |