Hydina v racionálnej výžive tempo & emoce
Vladimír Malík
V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti publikácie nájdete recepty na prípravu jedál z hydinového mäsa.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1983 | Chováme kury, morky, perličky a prepelice |
1982 | 1000 rád drobnochovateľom |
1989 | Chováme úžitkové a okrasné holuby |
1983 | Chováme kačice a husi |
1970 | Atlas plemien holubov |