Itálie očima labužníků tempo & emoce
Hans Joachim Döbbelin
Itálie je domovem přírodní kuchyně, která se dnes těší mimořádné vážnosti. Poskytuje člověku lahodnou vůni čerstvé zeleniny, požitek z pečeného nebo grilovaného masa či ryb, nenahraditelnou chuť těstovin, olivového oleje a červeného vína. Pokud se zbavíte představy, že reprezentantem italské kultury stravování jsou špagety s rajčatovou omáčkou, pizza a tiramisu, nebude stát odhalení bohatství této kuchyně nic v cestě. V knize najdete 73 originálních receptů z různých regionů této země.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2002 , Slovart (ČR)Originální název:
Italien, Kulinarische Streifzüge, 1997
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.