Jižanská kuchařka tempo & emoce
Marsha Kocábová
S láskou k jídlu z amerického jihu až do Čech, Marsha Kocábová se nepovažuje za žádnou šéfkuchařku ani kulinářského guru, jen se chce podělit o vyzkoušené recepty, které pocházejí z jejího milovaného domova – amerického jihu. A proč? Hlavně proto, že už třicet let poslouchá, že „Američani jsou tlustí, protože pořád jedí jenom hamburgery“ anebo že „Američanky nevaří“. Marsha vás přesvědčí, že Američanky naopak vaří hodně a dobře, a podělí se s vámi o recepty, které můžete připravit z běžně dostupných českých surovin. Nechte se inspirovat a vyzkoušejte jednoduchá jižanská jídla prověřená českým rodinným životem matky tří dětí.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.