Konzervace pícnin tempo & emoce
Alois Slabý
Nehodnoceno
Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a připojuje soubor potřebných normativních údajů.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1926 | Kletba popraviště |
1976 | Rukověť řídícího pracovníka v zemědělství a lesnictví |
1965 | Konzervace pícnin |
1976 | Organizace řízení v zemědělském podniku |
1972 | Organizace a racionalizace správy v zemědělských podnicích |