Nezapomínáte na med? tempo & emoce
Joza Břízová
Med byl odjakživa nejen sladidlem, ale i výživnou potravinou a lékem. V jednotlivých kapitolách jsou soustředěny předpisy pro použití medu z kuchyně naší i z cizích, a to jak na hlavní pokrmy, tak na dezerty, moučníky, perníky a nápoje.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2019 | Vaříme zdravě, chutně a hospodárně |
1983 | Vaříme dětem |
1991 | Nová domácí kuchařka |
1976 | Kuchařský slabikář pro mladé hospodyně |
1975 | Nová domácí kuchařka /4 - Moučníky, dezerty, nápoje |