Obilí tempo & emoce
Karel Kavina
Populárně vědecká kniha známého profesora botaniky seznamuje s historií pěstování obilí, cerálií., nejstarších kulturních rostlin. Přehled druhů s popisy a nejvhodnějšími lokalitami. Následné produkty, chléb, pečivo, pivo, slad. jejich výroba a zpracování. Cizokrajné obilniny, choroby, škůdci...... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2002 | Zbožíznalství potravinářského zboží pro 1. ročník |
1930 | Obilí |
1926 | Atlas hub |
1997 | Zbožíznalství potravinářského zboží pro 3. ročník |
1941 | Naučná encyklopedie |