Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty tempo & emoce
Petr Klíma
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477128/bmid_obilovinova-kucharka-od-polevek-po--nDC-477128.jpg
5
2
2
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2017 | Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl |
2019 | Luštěninová kuchařka |
2021 | Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty |