Pečeme si sami chleba tempo & emoce
Lutz Geißler
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů. Do toho! • Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic • Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné • Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.