Pivo za císaře pána tempo & emoce
Pavel Scheufler
Říká se, že pivo je český národní nápoj. A žádné jiné řemeslo nesouviselo v minulosti tak významně s hospodářským a politickým vývojem českých zemí jako pivovarství. Ale jak se pivo dříve vařilo? Jaké dnes již zaniklé profese se s ním pojily? Kde se scházeli proslulé pivní společnosti? Kniha fotografa a majitele rodinné sbírky starých fotografií Pavla Scheuflera představuje pivní kulturu z pohledu fotografů časů monarchie, počínaje od sklizně chmele, přes proces výroby a zrání, až po pivní radovánky. Jednotlivé fotografie doprovází autor poutavými příběhy, které starým snímkům vdechují život.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1999 | Letem českým světem 1898 1998 |
1984 | Praha 1848 - 1914 |
1995 | Stará Praha Františka Fridricha |
1985 | Jindřich Eckert |
1995 | Krásné časy |