Rýže a rizota tempo & emoce
Karina Havlů
nehodnoceno
Sbírka receptů na přípravu přílohové rýže a hlavní rýžová jídla slaná i sladká z domácí i světové kuchyně. Stručná kuchařka obsahuje recepty a rady jak několika způsoby připravit přílohovou rýži a další předpisy na polévky s rýží, hlavní jídla domácí i světové kuchyně včetně moučníků a rýžových nákypů.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2009 | Vaříme v remosce |
2003 | Luštěninová kuchařka |
2004 | Bílé maso na talíři: drůbež, králík, ryby |
2003 | Jak připravit party |
2008 | Vegetariánská kuchařka |