Saláty tempo & emoce
František Brousek
Salátům stále ještě není v české kuchyni věnována taková pozornost, jakou si zasluhují a jakou jim věnují v jiných evropských zemích. Přitom vy měly, především ty zeleninové, tvořit samozřejmou součást všech podávaných pokrmů a jejich nabídka by se neměla omezovat pouze na zelný či hlávkový salát. Naše kuchařka má být se svými 370 recepty inspirací, jak obohatit všední i svýteční stůl. Najdete zde především zeleninové saláty, ale i saláty z brambor, ovoce, sýrů a z masa. Většina receptů nevyžaduje dlouhý čas přípravy, využívá běžně dostupné suroviny a nabízí prostor pro různé obměny a tvůrčí fantazii kuchařů a kuchařek.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1994 | Saláty |
1997 | Sto receptů na zavařování |
1993 | Vaříme luštěniny a obilniny - 115 receptů |
1993 | České moučníky |
1992 | Ryby v naší kuchyni - 258 receptů |