Sviatočné recepty na pečené mäso tempo & emoce
Anne Wilson
Nehodnoceno
Recepty na prípravu jedál z hovädzieho, teľacieho, jahňacieho, bravčového mäsa, príprava pečených rebierok, jedlá z hydiny a diviny, porcovanie mäsa, zeleninové prílohy, tradičné prílohy a omáčky.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (SK)Originální název:
Memorable Roasts Traditional Fare, 1995
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1999 | Rýže |
1999 | Neodolatelné sušenky a jiné trvanlivé pečivo |
2002 | Pokrmy na roštu |
1999 | Pizzy a zapékané toasty |
2002 | Ľahko, rýchlo a bez mäsa |