Vejce ve studené i teplé kuchyni tempo & emoce

Vejce ve studené i teplé kuchyni
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270525/bmid_vejce-ve-studene-i-teple-kuchyni-Et7-270525.jpg 3 2 2

Eva Šafářová: Vejce ve studené i teplé kuchyni. Obsah: - Vejce ve výživě, vejce v jídelníčku, nákup a skladování vajec, Co se zbylými bílky? - Vejce vařená, vejce vařená naměkko, vejce vařená nahniličko, vejce vařená natvrdo - Teplé omáčky k vejcím, vejce vařená "ztracená", vejce vařená v kokotkách, vejce sázená, vejce míchaná, vejce smažená, vejce zapečená - Slané a sladké vaječné omelety - Sladké a slané palačinky - Polévky s vejci, zavářky do polévek, majonézy a studené omáčky - Sladké omáčky a krémy, moučníky, sladkosti ze zbylých bílků... celý text


Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.

Štítky knihy

kuchařky vejce

Autorovy další knížky

1984  60%Vejce ve studené i teplé kuchyni
1970  0%Obložené chlebíčky a studené mísy
1993  0%100 a 1 pokrmů z vajec
1969  90%200 druhů pomazánek
1991  80%Pokrmy s vůní česneku