Vejce ve studené i teplé kuchyni tempo & emoce
Eva Šafářová
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270525/bmid_vejce-ve-studene-i-teple-kuchyni-Et7-270525.jpg
3
2
2
Eva Šafářová: Vejce ve studené i teplé kuchyni. Obsah: - Vejce ve výživě, vejce v jídelníčku, nákup a skladování vajec, Co se zbylými bílky? - Vejce vařená, vejce vařená naměkko, vejce vařená nahniličko, vejce vařená natvrdo - Teplé omáčky k vejcím, vejce vařená "ztracená", vejce vařená v kokotkách, vejce sázená, vejce míchaná, vejce smažená, vejce zapečená - Slané a sladké vaječné omelety - Sladké a slané palačinky - Polévky s vejci, zavářky do polévek, majonézy a studené omáčky - Sladké omáčky a krémy, moučníky, sladkosti ze zbylých bílků... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1984 | Vejce ve studené i teplé kuchyni |
1970 | Obložené chlebíčky a studené mísy |
1993 | 100 a 1 pokrmů z vajec |
1969 | 200 druhů pomazánek |
1991 | Pokrmy s vůní česneku |