Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě tempo & emoce
Birgit Erath
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133058/vsechno-o-grilovani-v-kuchyni-i-v-prirode-133058.jpg
0
0
0
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
grily, grilováníAutorovy další knížky
2003 | Velká kniha o grilování |
2007 | Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě |