Základy chlazení tempo & emoce
Lumír Vepřek
Příručka je věnována rozšiřování sítě chladírenských zařízení a mrazíren v potravinářství, při úpravě ovzduší pracovišť a při různých technologických postupech v chemické a jiné výrobě. Vysvětluje základní principy chladicích zařízení (kompresorového, samočinných přístrojů, absorpčního chlazení) a objasňuje základní vlastnosti a přeměny chladiva tak, že je srovnává s látkami a jevy, které můžeme pozorovat kolem sebe. Proto popisuje i fysikální jevy, potřebné k pochopení chladicích systémů. Nepodává detailní popis chladicích mechanismů a zařízení, protože chce hlavně poučit o vlastnostech chladiva, které je skryto v kovových trubkách a tím skryto běžnému pozorování. (S použitím předmluvy.)... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.