Moučníky zajímavosti
Marianne Magnier-Moreno
Ať už chcete sladce zahájit den, překlenout odpoledne či završit nedělní oběd, vezměte do ruky tuto knihu. Rafinované dobroty pro každou příležitost zvládne s pomocí názorných fotografických návodů bez problémů i začátečník. Podle unikátních snímků, na nichž opravdu uvidíte jednotlivé fáze přípravy, dokážete vytvořit báječné koláče, rozličné moučníky, lahodné krémy i bábovky. Všechny techniky jsou podrobně popsány tak, aby vám skutečně nic neuteklo, a vy jste mohli svým blízkým nabídnout to nejlepší. Stačí si jen vzít zástěru, vařečku a začít! S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat: dokonalé krémy: anglický, máslový, mandlový… náplně a polevy: karamelové, ledové, čokoládové… snadné koláče z celého světa: jogurtový, brownie, zázvorový i banánový s ořechy… moučníky z odpalovaného a listového těsta: větrníčky, banánky, tříkrálový galette des rois… sýrové a plněné pochoutky: tiramisu, čokoládová charlotte, kávový závin… a na závěr k zakousnutí k šálku kávy: bábovky, pusinky, koblihy, muffiny, sušenky, lívance.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Computer Press (CP Books)Originální název:
Cooking from Above - Baking, 2007
více info...
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.