Život za životem zajímavosti

Život za životem
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545372/bmid_zivot-za-zivotem.png 4 292 292

Život za životem - audiokniha obsahuje příběh, ve kterém hlavní hrdinka prožívá alternativní verze událostí svého života v meziválečném Londýně. Autorka Kate Atkinsonová. Čte Tereza Bebarová. Režie a zvuk Miloš Vrána. Kdybyste mohli jednu, jedinou věc ve své minulosti změnit, co by to bylo? Nekonečné volby, nevysvětlitelné fobie, prolínání paralelních světů a atmosféra meziválečného Londýna. To je příběh Angličanky Ursuly Toddové, která zemře hned po narození jedné únorové noci roku 1910. Hned v další kapitole se ale narodí znovu a přežije. Ursula mívá silné pocity déja vu, je totiž schopná prožívat tytéž chvíle znovu a znovu. Může tak pokaždé zabránit různým osobním katastrofám. Román o efektu motýlích křídel – i nepatrné rozhodnutí může mít nedozírné následky.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: audiokniha , Bookmedia
Originální název:

Life After Life, 2013


Interpreti: Tereza Bebarová
více info...

Zajímavosti (2)

Na konci léta 2017 vyšla audiokniha Život za životem, kterou namluvila Tereza Bebarová. Vydala Audiotéka. (bbeettyynnaa)


Kniha Život za životem (Life After Life) vyhrála GoodReads Choice Awards za rok 2013 v kategorii Best Historical Fiction (17 976 hlasů). (LibraryGirl)