Indy Sky životopis

česká

Životopis

Indy Sky, aneb královna všech introvertů, má srdce naladěné na frekvenci absolutního klidu. Představa, že někdo zvoní u dveří nebo, nebesa ochraňuj, telefonuje jí, je pro Indy ekvivalentem k nevyžádané mimozemské invazi. V jejím ideálním světě by dveřní zvonky a telefony nikdy neexistovaly.
Indy si našla bezpečné útočiště v malebném domečku na samotě obklíčené lesíkem, polem a loukou, kde srnky a (extrémně přerostlí) zajíci dávají dobrou noc. Přesně tam Indy žije svůj vysněný introvertní život, kde jediným (vítaným) rušením jsou zvuky přírody a občasné ťapání pacek černého chlupáče, jejího nejvěrnějšího parťáka, který je nejen zdrojem nekonečné inspirace a lásky, ale občas i původcem chaosu na klávesnici, když se pomocí své tlapky oprskle dožaduje pozornosti.
Už v dětství hrály knihy roli jejího průvodce, později ji pronásledovaly na vysoké při Historicko-literárních studií, a doteď z nich čerpá útěchu a radost. Červená knihovna u ní kraluje, ale nade všechno miluje také mangu. (zdroj životopisu: http://www.mojeromantika.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Indy Sky - knihy

2024  84%Lamač

Žánry autora

Pro ženy Literatura česká

Štítky z knih

Sky je 7x v oblíbených.

Skrýt reklamy