Životopis
Ing. Miroslav Légl
Miroslav je vysokoškolsky vzdělaný ekonom. Za svého života podnikl řadu cest po světě, při nichž se díky zálibě v kulinářském umění seznamoval nejen se širokou škálou způsobů stravování jiných národů, ale i s důsledky, které rozdílnost v kuchařském umění a ve stravování přináší. Důvodem k napsání této knihy byly autorovy zdravotní potíže, jež vyvrcholily lékařským doporučením a osobním rozhodnutím začít se stravovat bez použití kuchyňské soli. Publikace vychází z jeho vlastní dlouhodobé praxe a z pozitivních zkušeností, které mu životní styl bez slaných jídel přinesl.
Miroslav Légl knihy
2016 | Pozor, sůl! |
2013 | Vaříme bez soli |
2015 | Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie |
Žánry autora
Štítky z knih
diety stravování, výživa zdravý životní styl sůl kuchyňská a mořská dietní jídla zdravá, racionální výživa
Légl je 0x v oblíbených.