Paul Pitchford životopis

americká

Životopis

Nejlépe známý pro své učení o základním uzdravení, zdůrazňuje praktiky osvědomování, pozorné cvičení, jako je jóga a tai ji, a regenerační výživu.

Paul Pitchford studoval a učil s mistry pre-revoluční * tradiční čínské medicíny, výživy a meditace Tai Ji a Chan (Zen). Jeho orientační kniha Léčba celých potravin: Asijské tradice a moderní výživa (North Atlantic Books, která brzy bude k dispozici v 7 jazycích, včetně čínštiny) tvoří základ jeho jedinečných dietních učení, které sjednocují východní a západní terapii.

Jeho práce se stala primárním podnětem za nejzásadnější, klinicky efektivní a inovativní dietní hnutí dnes, všeobecně známou jako "celá výživa". Vidí univerzální posun k celé výživě potravin jako zásadní pro překonání ekologických pustin na Zemi, stejně jako pro potlačení všudypřítomného onemocnění a degenerace mezi jejími lidmi.

Paul učí výživu v kontextu základního léčení již několik desetiletí. Tento přístup upřednostňuje tři základní integrační kroky v cestě člověka ke stálému zdraví: a) osvěta, b) uvědomělý pohyb včetně jógy, Tai Ji a Qi Gongu a c) výživy založené na regionálních, nerafinovaných (celých) potravinách. On přijímá pozvánky k výuce po celém světě a v současné době bydlí v oblasti Denver, Colorado.

* Učení, která vznikla před Čínskou kulturní revolucí, zahrnují množství starověkých metod a tradičních hodnot.



Po více než tři desetiletí jeho spisy, učení a konzultace inspirovaly miliony lidí - včetně čtenářů, studentů a praktických lékařů - po celém světě. Jeho práce se stala primárním podnětem za nejzákladnějším, klinicky efektivním a inovačním dietním hnutím dnes, široce známým jako "výživa celých potravin". Vidí univerzální posun k celé výživě potravin jako zásadní pro překonání ekologických pustin na Zemi.
www.translate.google.cz (zdroj životopisu: http://healingwithwholefoods.com/bio/ , http://www.functionalformularies.com/paul-pitchford.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.