Životopis
Pseudonym - cukrářský pošuk, experimentátor a v neustálem hledání perfekcionismu.
Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěží v gastronomií. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a získal zkušenosti, které si nejvíce cení a nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.
V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA kde i asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
Nyní Vlad je lektorem v cukrářské akademií HF Pastry Academy od Heleny Fleglové kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech.
Vlad Ryasnyy knihy
2024 | Macarons by Sugar Life. Vol. 2 |
2023 | Macarons by Sugar Life |
Štítky z knih
angličtina
Ryasnyy je 0x v oblíbených.
Osobní web autora