jana1976 jana1976 přečtené 341

☰ menu

Neklidná krev

Neklidná krev 2022, Robert Galbraith (p)
5 z 5

Tak toto se opravdu povedlo!! Nemá cenu se víc rozplývat.... Opakovala bych se.


Panicové

Panicové 2017, Diana Gabaldon
1 z 5

Velké zklamání....U autorky jsem zvyklá na nápadité příběhy plné zvratů. Tato povídka byla povrchní bez šťávy. Asi to bylo tím očekáváním.


Hora mezi námi

Hora mezi námi 2017, Charles Martin
4 z 5

Film jsem viděla kdysi dávno a ani si nevybavuji konec, proto byl pro mě překvápko. Aspoň jsem ho mohla odhadovat. Mě se kniha líbila i když byla neuvěřitelná (od toho příběhy jsou...).... celý text


Synové hor

Synové hor 2006, František Kožík
5 z 5

Já, která provozuji aktivně gaučing jen můžu s úžasem smekat klobouk před tak vytrvalími lidmi, kteří dokáží pro mě nemožné. Škoda mladých životů.


Mumie

Mumie 1999, Max Allan Collins
5 z 5

Jak již se níže zmiňují spolučtenáři, kniha je jednohubka, kterou si nenechte ujít pokud máte rádi film nebo aspoň toto téma. Já jsem naprosto nadšená.


Egyptské záhady

Egyptské záhady 2002, Arnošt Vašíček
4 z 5

Tak bych chtěla každé té záhadě přijít na kloub....


Postřižiny

Postřižiny 2009, Bohumil Hrabal
5 z 5

Kdo by neviděl film, aby při čtení si nepředstavoval paní Vašáryovou jak se zakusuje do řízků, lahodně vychutnává pivečko a ty vlající vlasy.... Další a další krásné nezapomenutelné scény. Myslím si, že kdybych neviděla filmové zpracování, kniha by mi nepřipadala tak úžasná.... celý text


Aristokratka u královského dvora

Aristokratka u královského dvora 2020, Evžen Boček
5 z 5

Zase bomba!!! Řechtala jsem se od začátku do konce! Kde na to pan Boček chodí. Zajímalo by mě, zda je také tak vtipný v osobním životě.