S láskou, Eloise přehled

S láskou, Eloise https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47052/bmid_s-laskou-eloise-GfV-47052.jpg 4 953 953

Série Bridgertonovi - 5. díl: Rok 1824. Ovdovělý sir Phillip ví, že Eloise Bridgertonová je stará panna, a tak ji požádá o ruku. Domnívá se totiž, že je to prostá, nenáročná dívka, která zoufale čeká na nabídku k sňatku. Avšak krásná žena na jeho prahu rozhodně není nesmělá, a pokud přestane mluvit na dostatečně dlouhou dobu, aby zavřela ústa, on ji tolik touží políbit… To si myslí, že jí přeskočilo? Eloise Bridgertonová by se rozhodně neprovdala za muže, jehož nikdy neviděla! Ale potom začne přemýšlet… a pochybovat… a než pochopí, jak se to stalo, sedí uprostřed noci v pronajatém kočáru a jede za mužem, jenž, jak doufá, se k ní skvěle hodí. Jenže tomu tak není. Dokonalý manžel by se nechoval tak náladově a nevycválaně, a přestože je sir Phillip bezesporu pohledný, je to tupec, hrubián a neotesanec zcela se lišící od londýnských džentlmenů, kteří se předhánějí v žádostech o její ruku. Jakmile se však usměje… a políbí ji…, okolní svět zmizí a ona jen žasne…, může pro ni být tento nedokonalý muž dokonalým? Série Bridgertonovi 1. VÉVODA A JÁ 2. VIKOMT, KTERÝ MĚ MILOVAL 3. NEVHODNÝ NÁVRH 4. ČEKANKA 5. S LÁSKOU, ELOISE 6. NEČEKANÁ LÁSKA 7. POZNÁŠ TO Z POLIBKŮ 8. PŘED SVATBOU... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

To Sir Phillip, With Love , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou, Eloise. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (140)

roman9276
25.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Eloise je jedna z nejzajímavějších členek rodiny Bridgertonů, a tím pádem musela mít zatím pro mě nejzvláštnější linku. Předchozí a tato kniha se časově prolínají a my až na začátku této knihy zjišťujeme, kde vlastně Eloise byla, když se oznamovalo, kdo je lady Whistledown. Příběh mi byl velice napínavý až do té chvíle, kdy potkáme Philipa, který najednou působí úplně jinak než v dopisech. Ze začátku mi nebyl vůbec sympatický, ale to se s přibývajícími stránkami mění. Hezký příběh, ale zatím stále vede Benedict :)

Martina852
18.04.2024 5 z 5

S láskou, Eloise mi přišlo takové oživení po přečtení předchozích čtyř dílech. Červená knihovna se v ději ráda opakuje, ale Eloisin útěk za sirem Phillipem a jejich následné sblížení bylo milé.


zatoulane_knihy
06.04.2024 5 z 5

BRIDGERTONOVI S LÁSKOU, ELOIS

Tohle byla teda jízda. Úplně odlišná situace než jsme četli do posud. Chápu, že každý nemůže mít svojí lovestory a šťastné chvilky, ale tohle mě emočně dost dostalo. Krásná romantická linka.

Tento příběh se odehrává na jednom panství nedaleko MOJÍ CHATY. Jedna z nejlepších scén bylo, když přijeli její bratři!!! Nechápala jsem dost povahu a chování sira Philipa.

I když zde nebylo tolik vtipných scén a výstižných jako v předešlých dílech, tak tu nechyběli. Čteme příběh z pohledu Elois a sira Philipa. Jen mě mrzí, že v určitých situacích vidíme jen ten jeden pohled a ne z osoby, které bych v té chvíli chtěla.

Hodně se zde řeší ztráta rodiče a výchova dětí.. odvaha a odhodlání se kterou Elois bere přítomnou situaci mě vážně dostává do obdivu.

Zařadila se rozhodně k oblíbeným sourozenců Bridgertonových.
5 z 5

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Knižní novinky (40. týden)

03.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S láskou, Eloise v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 435x
ve Čtenářské výzvě101x
v Doporučených51x
v Knihotéce499x
v Chystám se číst147x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech17x