Čistá láska přehled

Čistá láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157260/bmid_cista-laska-lJ4-157260.jpeg 3 42 42

Líza, majiteľka malej cukrárne v Dedinke pri Bratislave, chce svoj podnik udržať nad vodou, a tak si musí nájsť ďalšie zamestnanie v hlavnom meste. Vykašle sa na svojho nápadníka Patrika a až po uši sa zamiluje do svojho sexi šéfa - biznismena Romana, napriek tomu, že práve ona je tou, cez ktorú prechádzajú telefonáty jeho početných mileniek. Líza si s ním vychutnáva najlepší sex v živote a verí, že Roman jej otvorí svoje srdce a urobí z nej tú najšťastnejšiu ženu pod slnkom. Zaľúbená, s hlavou vysoko v oblakoch však netuší, koľko šokujúcich udalostí jej osud, ale aj zbožňovaný Roman pripravia...... celý text

Vydáno: , Motýľ
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čistá láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

AndreaP.
17.05.2020 2 z 5

Taková oddechovka pro jedno deštivé odpoledne. Neurazí, ani nenadchne, hlavní hrdinka mi lezla na nervy, chovala se jak puberťák. Velké plus ale za prostředí cukrárny a recepty na závěr.

Ála1968
02.04.2020 2 z 5

Stále jsem čekala,že přijde něco u čeho řeknu wau....super.Nic takového se nedostavilo.Bohužel.Byl to jednoduchý příběh,stále o tom samém a v polovině knihy už unavující.Dvě hvězdičky za recepty nakonec.


alnahu
10.07.2019 3 z 5

Příběh dvou sester Lízy Matyldy ,které jsou si po smrti rodičů velmi blízké a proto jim velmi záleží na rodinném podniku -cukrárny s názvem Lízátko.I když jejich cukrárna prosperuje, mají určité problémy.Líza si proto najde práci,aby stihla i práci v cukrárně.Začne pracovat,jako asistentka ředitele ,který je velký záletník a jí se před ním podlamují kolena a bezhlavě se do něj zamiluje.Příjemná oddechovka-na konci knihy najdeme pár receptů na různé zákusky ,které se vyráběly v cukrárně Lízátko.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čistá láska v seznamech

v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x