Návrh přehled

Návrh https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286616/bmid_navrh-MAQ-286616.jpg 5 2043 2043

Off-Campus série

1. díl >

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu. Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám na svůj sen nedosáhne. Proto své spolužačce předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka. Stačil ale jediný polibek, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Deal , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrh. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (395)

6Nikki6
včera 5 z 5

Můj druhý pokus u téhle autorky a tentokrát trefa do černého. Zkoušela jsem jako první knihu Přísně tajné ale vůbec mě nebavila a putovala k nedočteným. Toto mě ale velice mile překvapilo a jsem nadšená! Jsem ráda, že jsem dala autorce další šanci a těším se, až si přečtu i další díly této série.

LucaM.
16.05.2024 5 z 5

Heeej, jak to, že mi Elle Kennedy dokázala tak dlouho unikat? Moje první kniha od autorky a jsem nadšená a mám co dohánět.
Po přečtení prvního dílu série Off-Campus se nemůžu dočkat, až se vrhnu na další. Doufám jen, že hlavní postavy budou aspoň tak sympatické, jako Garrett a Hanna. A budou sršet vtipem, sarkasmem i romantikou.
Skvělá oddechovka, kde se sice objeví ne úplně příjemná témata jako je domácí násilí nebo dokonce i znásilnění, ale vyváží je spousta vtipných dialogů. A pojďme si říct narovinu, tým universitních hokejistů, kde je jeden hráč pěknější než druhý taky není k zahození. To prostě chceš číst.


Niu
13.04.2024 5 z 5

No tak ty brďo. Už vím, kde vzala Mona Kasten inspiraci. A já že mi to nějak připomíná Snít znovu. Napíšu to takhle, nevím, jestli za to může roční období nebo co :oD, ale normálně čtu hodně drsné krimi, thrillery a horory. Tohle bylo fajn. Oddechovka, ale těžká témata se tam našla také. Obdivuju, jak se s tím popasovali hlavní hrdinové. Líbilo se mi, jak si všechno na rovinu řekli. Až teda na to drama těsně před závěrem. Naštěstí to nebylo natahované a rychle se to objasnilo. Určitě budu v Campusu pokračovat a snad to bude v podobném duchu. No a hokej, co k tomu dodat :o)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

A jak ho mám krucinál přesvědčit, že sním už nechci být, když nedokážu přesvědčit ani sebe?


Někdy se k vám lidi přikradou a najednou ani netušíte, jak jste kdy mohli být bez nich.


Kniha Návrh v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených2 973x
ve Čtenářské výzvě123x
v Doporučených241x
v Knihotéce669x
v Chystám se číst554x
v Chci si koupit169x
v dalších seznamech23x