Plán přehled

Plán https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324264/bmid_plan-11R-324264.jpg 4 1304 1304

Off-Campus série

< 4. díl >

Sabrina Jamesová má svoji budoucnost přesně naplánovanou: nejdřív promoce, potom práva a práce v nemilosrdné advokátní kanceláři. Její útěk před ostudnou minulostí rozhodně nezahrnuje pohledného hokejistu, který věří na lásku na první pohled. Johnu Tuckerovi je ochotná věnovat jen jedinou noc vášně a nečekané něhy, jenže někdy stačí jediná noc, aby se vám změnil celý život. Tucker věří, že být týmový hráč je stejně důležité jako být za hvězdu. Nevadí mu, že se mu nedostává tolik slávy jako jeho spoluhráčům. Jestli se má ale ve dvaadvaceti stát otcem, nehodlá se držet stranou. Neuškodí, že nastávající matka jeho dítěte je krásná, chytrá a plná překvapení. Problém je, že Sabrina má srdce na zámek a je příliš tvrdohlavá, než aby přijala jeho pomoc. Pokud chce Tucker strávit život se ženou svých snů, bude ji muset přesvědčit, že některé plány se líp plní ve dvou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Goal , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plán. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (215)

KlaraD851
26.03.2024 5 z 5

Po Deanovi jsem se tohohle dílu bála, jestli mě vůbec bude bavit. Bavil a moc. Hrozně se mi líbilo časové prolínání s příběhem Deana. Tucker byl anděl. Ze začátku mě vytáčela Sabrina, to její chování a taky ji neměl rád Dean a pro Deana já mám slabost :-) ale když jsem pochopila proč to všechno, získala si mě a klobouk dolů před ní. Krásný příběh.

Bergerac16
23.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Stále nechápu, kde vzala Sabrina tu sílu. Žasnu, jak Tucker zvládl na ni netlačit, nevnucoval jí svůj názor (např. na setrvání v domácnosti s Rayem a babi) a respektoval její vlastní tempo, které potřebovala na to, aby mu mohla naprosto důvěřovat.

Chytlo mě to, byla jsem upřímně napnutá. Vzbudilo to ve mně silné emoce – Raye bych vlastnoručně vykastrovala a chování budoucí tchýně mi zvedalo krevní tlak – takže to muselo být dobře napsané!

Trochu mi vadila ta sladká klišé, že Garrett s Loganem navštívili kurz péče o dítě (zase nám ty slaďouše hokejisty tak necukrujte, paní autorko, netlačte tolik na pilu, abyste čtenáře dojala a rozesmála) a po tisící omleté klišé „nevíme, jak postavit postýlku“.


Majuš333
09.02.2024 5 z 5

"Nevyspím se s tebou jenom proto, žes mi koupil pití," oznámí přes okraj hrdla flašky.
"To doufám," pokrčím rameny. "Na holky mám mnohem vyšší laťku."


Aj keď 'Plán' považujem za najslabšiu časť série, čitateľnosť tomu uprieť nemôžem :)


"Holka, člověk s tvým rozvrhem by neměl být bez sexu celý měsíc," opáčí Hope. "Jsi úplná chodící koule stresu, proto bys to správně měla mít tak...denně," rozhodne. "Každý druhý den," namítne Carin. "Ať si její dámská zahrádka taky odpočine."
Hope přikývne. "Dobře. Ale dneska by se tou zahrádkou měl někdo pořádně prohnat..."
Uchechtnu se.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Knižní novinky (4. týden)

24.01.2021


Žebříček nejprodávanějších eknih (duben)

04.05.2017


Citáty z knihy (8)

Takže když na to přijde, peníze pro tebe nehrajou žádnou roli. Je jedno, jak tenkou, nebo tlustou má někdo peněženku. Všechny nás něco raní. Všichni se zamilováváme. Všichni jsme stejní. A tvoje minulost, s kým bydlíš a odkud pocházíš, na tom nezáleží. Tvoříš svoji vlastní budoucnost a já bych moc rád viděl, kam tě ta cesta zavede.


Jsi pro mě ta jediná. Moje slunce vychází a zapadá s tvým úsměvem. Srdce mi bije jenom pro to tvé.


Nedovolím vám kritizovat všechno, co tu dělám. Tohle je můj domov. Ano, nejsem dokonalá, ale snažím se.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Plán v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených1 941x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených107x
v Knihotéce563x
v Chystám se číst264x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech14x