Začarovaná sezóna přehled

Začarovaná sezóna https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512274/bmid_zacarovana-sezona-652e644a62464.jpg 4 8 8

Svobodně jako vítr se toulat po světě! Jak je to krásné být prostým komediatem... Principál herecké společnosti však má občas hlavu v pejru z přízemních starostí! Jak nasytit hladový soubor, kdy uvést nově nastudovanou hru, jak zbavit božského pěvce chorobné trémy... A když se k tomu přidají magické kejkle a úklady, je o zábavu (i maléry) postaráno. Stihne vůbec soubor nastudovat muzikál Kočky, jednoznačně slibný sukces? Začarovaná sezóna je milá, hravá, odlehčená. Vstupte do ní a propadnete kouzlu potulného herectví! Jen dále, velectění, stačí odhrnout oponu této knihy...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Začarovaná sezóna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

cori
27.04.2024 3 z 5

Skupina kočovných divadelníků se vydává na každoroční štaci po královstvích, v nichž funguje magie a žijí mágové a čarodějnice, ale i prostí lidé si mohou zakoupit pár kouzel, třeba Zpěvandule nebo Pradlenky. Principál Gaspar, jeho manželka Amélie, jejich dvojčata Adam a Zina a členové divadelního ansáblu nacvičují nový kus - muzikus Kočky, což jim značně zkomplikuje zhrzený mág Dimitri a pomstychtivá královna. Naštěstí je tu tetička Filippa a její kamarádka Róza. Laskavý příběh o rodinné sounáležitosti, o životě kočovné herecké společnosti, magii a plnění snů je skvělé čtení na odreagování.

Lucissia
18.04.2024 5 z 5

I když fantasy čtu nerada, tohle bylo něco trošku jiného, milého, sem tam to ulétávalo do pohádky... Hezky napsáno, přečteno s radostí. :-)


karla.f
18.02.2024 5 z 5

Kniha mě ohromně bavila, skvělé oddechové čtení :-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Začarovaná sezóna v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x