Dvojitá sázka přehled

Dvojitá sázka
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531138/bmid_dvojita-sazka-65ba4c142105b.jpg 4 60 60

Žhavá pokušení série

< 6. díl

Pohrává si s jeho srdcem. On zase s jejími nervy. Marybeth nemůže uvěřit, že dokázala přežít tolik let s kamarádem, jako je Darrin Bradford, aniž by se zbláznila. Nějak se jí to ale podařilo, a dokonce překonala i častá pokušení udusit ho polštářem – a že k tomu někdy měla zatraceně blízko. Darrin dvacet let čeká na ten správný okamžik, aby udělal TEN krok. A teď, když se konečně odhodlal, zdá se, že nedokáže zabránit tomu, aby to totálně podělal. Zachrání to vzájemná výbušná přitažlivost, kterou ani jeden nemůže popřít?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)

Double Dare, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvojitá sázka. Přihlašte se a napište ho.

stacy1638
27.07.2024 2 z 5

Miluju tuhle sérii ale musím říct, že tento poslední díl byl propadák. Dost mě to zklamalo, čekala jsem od toho víc.

monika0181
08.06.2024 3 z 5

Mám pocit, že série ztrácí dech.
Ne že by mě to vůbec nebavilo, ale každý další díl má klesající tendenci.
Přiznám se, že úplně nechápu Marybeth a tajení její nemoci a neplodnosti. Myšlenky jsou někdy zapeklité, tajemstvím nic nevyřeší, max Darrenovi ublíží a je vše oddálí.
O to víc oceňuji Darrena, že dokázal její pochyby nakonec rozptýlit.
Na celém příběhu nejvíc mě nejvíc zaujal právě Darren ,jeho chování a láska k Marybeth. Boj s nemocí, jejich vztah.
Bohužel ale příběh jako takový byl prostě slabší.
Ale stejně si přečtu další, pokud bude.

Janulkaxxx
17.05.2024 2 z 5

Cela serie zacala velmi dobre, prvni dva dily miluju,dalsi uz si moc nevybavauju, ale tenhle dil me teda dost zklamal.

Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024

Kniha Dvojitá sázka v seznamech