100 nej léčivých potravin vydání
Paula Bartimeus
Naši předkové po staletí využívali různé potraviny v boji proti běžným potížím i pro podporu zdraví a vitality. Tato bohatě ilustrovaná kniha vám odhalí na základě nejnovějších výzkumů preventivní a léčivé účinky ovoce, zeleniny, obilnin, luštěnin, ořechů, semen, bylinek, koření i dalších exotičtějších jedlých zázraků - zjistíte například, že pórek snižuje vysoký tlak, avokádo podporuje činnost mozku, třešně ulevují při dně, cizrna upravuje hladinu cholesterolu, vlašské ořechy posilují paměť U potravin najdete kromě základních informací přehled obsažených živin, orientační symboly a jednoduchý zdravý recept. Hledáte-li způsob, jak si udržet zdraví, nebo bojujete s nějakým neduhem, kniha vám poskytne dobrou radu. ... celý text
Vydání (1)
100 nej léčivých potravin
2009, Slovart (ČR)
ISBN: 978-80-7391-275-8