123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni vydání
Zdenka Heřmanová
Obsah: O čínskej kuchyni všeobecne i zaujímavo, Najznámejšie čínske kuchyne, Názvy čínskych jedál, Z histórie i zo súčasnosti, Z čoho a ako sa varí v Číne a ako to budeme robiť u nás, Najdôležitejšie čínske suroviny, koreniny a prípravky, Krájanie mäsa, Kuchynský riad a tepelná úprava, Desatoro pred varením, Na začiatok-ako bez problémov a rýchlo uvariť ryžu. Predjedlá, Mäsité jedlá, Kurča a kačka, Ryby, Jedlá s menším množstvom mäsa, Bezmäsité jedlá, Polievky, Múčniky, Ako stolovať po čínsky, Pár slov o čaji.... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 1987 , Osveta (Martin)Originální název:
123 čínských receptů ve slovenské kuchyni
více info...
Vydání dle jazyka (3)
![123 čínských receptů v české kuchyni 123 čínských receptů v české kuchyni](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35640/123-cinskych-receptu-v-ceske-kuchyn-nNB-35640.jpg?v=1594996513)
1990,
Osveta (Martin)
Autorovy další knížky
2004 | ![]() |
1990 | ![]() |
1961 | ![]() |
1996 | ![]() |
1991 | ![]() |